Generelle betingelser Ferielejlighed

Bestilling og betaling:

Ved reservation af ferielejlighed via online booking betales – som udgangspunkt – det fulde beløb ved bestillingen.

Bemærk: Minimumsalder for lejeren er 18 år.

Ved booking mere end 60 dage før ankomst og/eller booking af længerevarende ophold, grupperejsende og lignende, kan der ved henvendelse til Skagen Harbour Hotel (info@skagenharbourhotel.dk) / Telefon +(45) 9844 6716) eventuelt opnås en kortere betalingsfrist med betaling af det fulde beløb senest 60 dage før ankomst.

Afbestilling:

Ved afbestilling senest 60 dage før ankomst tilbagebetales det forudbetalt beløb modregnet et bank- og administrationsgebyr på DKK 300,- pr. reserveret feriebolig.

Ved afbestilling mellem 60 dage og 14 dage før ankomst tilbagebetales 2/3-dele af det forudbetalte beløb, herefter bortfalder tilbagebetaling.

Ændring af reservation:

Væsentlige ændringer af den forudbetalte reservation, mindre end 60 dage før ankomst, behandles og administreres som ovenstående afbestilling.

Afbestillingsbeskyttelse:

Ved bestilling af ophold kan der tegnes afbestillingsbeskyttelse.

Afbestillingsbeskyttelsen bevirker, at det forudbetalte beløb tilbagebetales ved afbestilling eller afbrydelse af opholdet på grund af akut sygdom, ulykkestilfælde eller dødsfald, som rammer lejere eller dennes nærmeste familie. Afbestillingsbeskyttelse koster 5% af lejebeløbet og skal bestilles og betales samtidig med bestilling af opholdet. Annullering / afbrydelse af opholdet skal behørigt dokumenteres på forlangende af hotellet.

Force majeure:

Ved force majeure kan lejemålet opsiges af såvel lejere som udlejer.

Kæledyr:

Hund / kæledyr ikke tilladt.

Lejerens ansvar:

Lejere er forpligtet til at respektere de ordensregler som gælder for Skibssmedien Apartments og Hotel Skibssmedien Skagen, herunder brug af lejlighedens interiør.

Eventuelle mangler og beskadigelser påført af lejere under opholdet afregnes af lejer inden afrejse.

Ferieboligen må max. bebos af det antal personer, der er angivet i prislisten, med mindre der på forhånd er bestilt ekstra opredning.

Ankomst og afrejse:

Ankomst fra kl. 15.00 til 18.00 eller efter nærmere aftale.

Afrejse senest kl. 11.00

Rengøring:

Den daglige rengøring foretages af lejer efter behov.

Slutrengøring ved afrejse foretages af hotellet.

Reklamation:

Eventuelle reklamationer skal fremsættes umiddelbart i hotellets reception.